Франківські підприємці погрожують перекрити дороги до Буковелю

Якщо вводити локдаун, то для всіх.

Про це заявив голова ГО "Комітет підприємців Івано-Франківська" Ігор Метлюх, передає "Еспресо.Захід".  

Так, він наголосив, що франківські підприємці перекриють дороги в гори, якщо уряд дозволить роботу гірськолижного курорту "Буковель" під час локдауну, але заборонить роботу малого бізнесу.

"Як нам надумають ввести локдаун, а Буковелю та готелям дозволять працювати, при цьому, то франківські підприємці перекриють дороги у гори. Локдаун, так локдаун, без винятків!", - наголосив голова комітету підприємців.

"Уряд нам обіцяв "інтелектуальний" карантин. Але, в анонсованому рішенні інтелектом і не пахне. А смердить. І чимось іншим! Якщо таке вибіркове рішення приймуть, то це наглядно покаже, за чиї олігархічні статки урядовці турбуються і, в то й же час, як зневажають усіх інших громадян, забороняючи їм право на працю, а значить і на достойне життя!", - додав Ігор Метлюх.

Також він висловив пропозицію, чому уряд не розглядає можливості дозволити роботу тим підприємцям, які вже перехворіли на COVID-19 і, відповідно, отримали імунітет.

"Нікому, з урядовців, в голову не приходило, що багато ФОП, наприклад, вже перехворіло на COVID-19 і мають набутий імунітет? Такий самий, а то й кращий, як після вакцинації. То чого цим людям не можна працювати, навіть у карантин?", - зазначив він.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал