Слідчі повідомили про підозри двом львів’янам, які влітку до смерті побили людину

У Львові судитимуть двох львів’ян, які причетні до вбивства й розбійних нападів.

Підозрювані жорстоко катували своїх жертв, застосовуючи вогнепальну зброю. Про це інформує поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Зловмисників віком 26 і 29 років правоохоронці затримали ще 30 червня – після того, як 21 червня близько другої години ночі в одному з сіл Пустомитівського району вони увірвались в будинок, де проживали 63-річний чоловік і його 56-річна дружина. Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали в них гроші, ювелірні вироби і втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а його дружина отримала тілесні ушкодження.

Правоохоронці зібрали докази причетності підозрюваних до ще шістьох кримінальних поавопорушень – розбоїв, крадіжок і заволодіння зброєю, скоєних у Львівській, Рівненській і Тернопільській областях. І вже 3 грудня слідчі повідомили затриманим про підозри в умисному вбивстві, розбої, крадіжці, викраденні зброї і пособництві в розбої з насильством і проникненням у житло. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

За рішенням суду зловмисники перебувають під вартою. Досудове розслідування триває.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал