Мешканець Волині серйозно травмувався, спускаючись із Говерли

На допомогу довелося викликати рятувальників

Про це повідомили в Управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області, передає "Еспресо.Захід".

Повідомлення до Державної пожежно-рятувальної частини №9, що в місті Яремче, надійшло 4 грудня о 15:01. Під час спуску з Говерли впав і травмувався 29-річний мешканець села Дачне Ківерцівського району Волинської області, який у складі групи з шести осіб здійснював сходження на гору.

О 15:10 для проведення пошуково-рятувальних робіт скерували рятувальників пошуково-рятувального відділення Ворохта 3-ї спеціалізованої пошуково-рятувальної групи спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в області.

О 16:50 рятувальники знайшли потерпілого в районі Говерлянського водоспаду. Йому надали долікарську допомогу, а відтак на ношах чоловіка перенесли до бази відпочинку "Заросляк".

О 18:30 рятувальники дісталися до "Заросляка" й передали травмованого туриста працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.