Різдвяний ярмарок online: українців закликають допомогти самотнім та сиротам

Проєкт Isolated та Veterano Service закликають долучитися до різдвяної благодійності.

Національний проєкт Isolated/Ізольовані разом із громадською організацією Veterano Service за підтримки Міністерства у справах ветеранів України організовує ярмарок online. Про це "Еспресо.Захід" повідомили організатори.

Зазначається, що проєкт взяв собі за мету акцентувати увагу українців на тих, хто перебуває в ізоляції. Ізоляції, спричиненій не лише пандемією, карантином і вдруге можливим локдауном. Йдеться про хворих самотніх дідусів та бабусь; сиріт; сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, людей з інвалідністю. Ціль Isolated – розвинути нову культуру благодійності, де люди, об’єднуючись, знаходять новий сенс у добрих справах.

Додамо, Veterano Service – платформа, на якій зібралися понад 200 власників ветеранських бізнесів. До речі, третина з них з інвалідністю. Зібралися для матеріальної та інформаційної підтримки, навчання та працевлаштування. Вони пропонують українцям делікатесні равлики, крафтові сири, прикраси, розкішні вироби зі шкіри, ексклюзивні іграшки, у тому числі і розвиваючі – для дітлахів, подарункові сертифікати на послуги.

Ярмарок online, кажуть організатори, – це якраз можливість допомогти людям, що зараз опинилися в складних життєвих обставинах, зробивши покупки у ветеранів АТО, які пройшли горнило війни і у цей складний час будують своє майбутнє.

"Нехай скромніші, нехай меншу кількість, та все ж ми купуватимемо подарунки на Святого Миколая, Новий рік, Різдво. Цей ярмарок є пропозицією купувати обдумано, неемоційно, підтримавши  тих, хто не один рік захищав наше Різдво", – зазначив власник креативної агенції MAKE SENSE, яка є ініціатором Іsolated, Кирило Терещенко.

"Ветерани АТО дуже добре знають, що таке людська біль та як важливо допомогти в складні періоди життя. Вони не раз долучалися до благодійності та підставляли своє плече потребуючим. Однак зараз їм потрібна і ваша участь", – додала керівниця Veterano Service Лариса Микитьон.

Ярмарок відбуватиметься у FB-магазині на FB cторінці Veterano Service.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал