"Конституційно-інституційна криза є частиною гібридної війни проти України", – Ганна Гопко

Росії вигідне ускладнення відносин України зі Заходом, щоби ми були ізольовані, не отримали фінансової допомоги.

Про це сьогодні, 4 грудня, у прямому ефірі програми "Еспресо" "Борковський & Валевська" заявила Ганна Гопко – народна депутатка України VIII скликання, повідомляє "Еспресо.Захід".

"Конституційно-інституційна криза є частиною гібридної війни проти України. Ми бачимо взагалі лавину криз. Через неспроможність керівництва держави, дилетантство, відсутність досвіду управляти державою, -  – розмірковує ексдепутатка. - Ми побачили дуже багато інфільтрованих у систему управління Україною людей, які мають протилежні до національних інтересів завдання, - тобто представників російської агентури".

Ганна Гопко зауважила, що Захід не зацікавлений у тому, щоб в Україні відбувся колапс: "Навіть якщо ми будемо виходити з конституційної кризи, і європейці чи американці заплющать очі на неперфектність цього шляху, - мусимо розуміти прагматичну мету".

Політикиня вважає, що росіяни чітко розуміють, що "конституційна, інституційна кризи, помножені на фінансову кризу, на політичну кризу (зараз ми бачимо, як пробують "качати" дострокові вибори), будуть свідчити про те, що Україна неспроможна впоратися із викликами".

"Якщо проаналізувати інформаційне поле, то можна побачити, які операції втілює держава-агресор. За заявами Медведчука, Мураєва, деяких представників партії "За майбутнє": давайте змінювати зовнішньополітичний курс! Їм вигідно ускладнення відносин України із Заходом, щоб ми були ізольовані, не отримали фінансової допомоги", - резюмує Ганна Гопко.

Нагадаємо, програма "Борковський & Валевська" виходить щоп'ятниці о 21.15 на телеканалі "Еспресо".

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.