У Львові затримали вбивцю 47-річної жінки

Раніше судимий 35-річний львів’янин побив потерпілу під час спільного розпивання спиртних напоїв. Від отриманих травм жінка померла, повертаючись додому.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

29 листопада близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в одному з під’їздів по вулиці Дністерській у Львові виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Сихівського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблої - 47-річної місцевої мешканки.

Тіло було скеровано на експертизу, яка встановила, що смерть настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень.

Операивники  встановили особу зловмисника, причетного до нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілій – раніше судимого 35-річного  львів’янина.

Як встановили правоохоронці,  під час спільного розпивання спиртних напоїв між зловмисником та потерпілою виник конфлікт. Чоловік побив жінку – від отриманих тілесних ушкоджень вона померла у під’їзді свого будинку, коли поверталася додому.

2 грудня слідчі Сихівського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Підозрюваному загрожує покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.