"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 4 грудня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові 4 грудня.

Львівський органний зал – етно-джаз-рок з органом. Гурт ЄВШАН-ЗІЛЛЯ. Українська етнічна музика на хвилях джазового стріму, з вкрапленням качових поліритмічних рифів, запозичених з різних музичних культур. Усе це в традиційно теплому тембральному саунді народного вокалу та народних інструментів і під супровід органа. Почуй по-справжньому свіжий подих народних пісень, які у виконанні ЄВШАН-ЗІЛЛЯ заворожують сучасно-стилізованим звучанням та нагадують про історичне коріння нашого народу. Поч. о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика – продовження нестандартного проекту "Диригенти. Українською", що покликаний в координатах Львова об'єднати молодих талановитих диригентів з усієї України. Цього вечора Академічним симфонічним оркестром Львівської національної філармонії диригуватиме львів'янин Ігор Муравйов. Сольну партію на фортепіано виконає Андрій Макаревич. У програмі – "Українська сюїта" М. Колесси, Симфонія № 35 Ре мажор Моцарта та концерт для фортепіано № 3 Петра Чайковського. Вагомо, що фортепіанний концерт Чайковського повноцінно (тобто всі три його частини) буде виконуватися уперше в Україні. Як і те, що цього року минає 180 років від дня народження Чайковського. Поч. о 19:00.

Театр ім. М. Заньковецької – "Каліка з Іншамаану" (черговий прем'єрний показ ірландської комедії одного з найрепертуарніших сучасних драматургів світу Мартіна  Макдонаха). Режисер – Орест Огородник. Поч. о 18:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.