Міністр культури vs карантину вихідного дня. Ткаченко кличе всіх у театри

Оскільки карантин вихідного дня не продовжили, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає усіх уже в ці вихідні відвідати заклади культури. Каже – там цілком безпечно.

Про це очільник Мінкульту написав на своїй фейсбук-сторінці, передає "Еспресо.Захід".      

За словами Олександра Ткаченка, оскільки під час учорашнього засідання Кабміну вирішили, що карантин вихідного дня більше не діє, заклади культури можуть працювати у вихідні. "А отже, рітейл, заклади культури та бізнес сфери креативних індустрій, керуючись обмеженнями "помаранчевої" зони, знову можуть працювати у найбільш прибутковий для них час та сезон", – зазначив міністр.

За словами Олександра Ткаченка, "вже з суботи можна знову переглянути виставу у театрі, познайомитися з експозиціями музеїв, послухати оперу, насолодитися концертом у філармонії чи подивитися фільм у кінотеатрі, не відкладати спортзал на понеділок, зустрітися на каву з друзями у кафе чи ресторані, піти в торговий центр і знайти собі там справу для дозвілля, та ще багато потрібних речей, за якими усі ми встигли скучити".

"Зробіть паузу у доставках додому, відмовтесь від спокуси залишиться під теплою ковдрою, одягайте маски, беріть антисептики і вперед на зустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх прямо зараз", – наголошує Олександр Ткаченко.

Міністр запевняє, що заклади культури дотримуються карантинних обмежень, тому їх відвідування цілком безпечне. "Давайте не гаяти час та придбаним квитком, абонементом чи кавою підтримаємо сферу", – додав він.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал