Українська спортивна драма "Пульс" здобула чотири номінації на міжнародному кінофестивалі в Полсоні

Її номінували одразу у чотирьох головних категоріях.

Про це інформує промо-продюсерка Аліса Калюжна, передає "Еспресо.Захід".

Стрічка здобула нагороди у таких номінаціях:

"Номінації в чотирьох категоріях – це неймовірно, тим паче на американському фестивалі. Я дуже радий, що "Пульс" справив на журі сильне враження і номінований, як найкращий фільм", – поділився режисер фільму Сергій Чеботаренко.

Фото: кадр з фільму

"Це дійсно чудово, що журі американського кінофестивалю так високо оцінило наш фільм, режисерську роботу, та емоційну гру українських акторів. Сподіваємось на нагороди та дуже чекаємо на прем’єру фільму в Україні наступного року!", – коментує продюсер Єгор Олесов.

Кінофестиваль FLIC відбудеться 29-31 січня 2021 року вдев’яте. Визначатиме переможців журі, до складу якого входять гравці американського кіноринку. Очолює журі Девід Кінг – продюсер та сценарист з понад 40 річним досвідом у кіно та на телебаченні, який працював на таких великих студіях, як Universal, Disney і 20th Century Fox.

Додамо, що "Пульс" – біографічна спортивна драма, заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Прем'єру фільму в Україні планували на 19 березня 2020 року, проте через пандемію коронавірусної інфекції її перенесли на 2021 рік.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.