У Луцькій ОТГ почали видавати е-квиток для пільговиків

Електронний квиток дозволяє безкоштовно користуватися громадським транспортом.

Про це повідомляє Луцька міська рада, передає "Еспресо.Захід".

Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Луцької міської ради у зв'язку із приєднанням Заборольської, Жидичинської, Княгининівської об'єднаних територіальних громад та Іванчицівської сільської ради до Луцької міської територіальної громади.

Від сьогодні, 2 грудня, розпочали видавати електронні персоніфіковані квитки громадянам, які зареєстровані в цих населених пунктах.

Видає квитки ТОВ "Сіті Кард Сістем". У коментарі для "Еспресо.Захід" на підприємстві розповіли, що отримати квиток можна безпосередньо звернувшись за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 16а. Е-квиток дозволяє безкоштовно користуватися громадським транспортом. Просять зголошуватись учасників бойових дій, людей з інвалідністю (а також їхніх опікунів), батьків військовослужбовців, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, потерпілих від політичних репресій, почесних мешканців Луцька. Також квиток передбачений для окремих категорій працівників Луцької міської ради. Докладну інформацію можна отримати за телефоном (0332) 74-11-00.

Додамо, що з 11 листопада 2019 року в громадському транспорті Луцька можна оплатити поїздку лише електронним квитком. 22 жовтня того самого року розпочався процес виготовлення електронних квитків для оплати проїзду, так званих "Сitycard" чи "карток лучанина". Е-квитками для пільгових категорій населення до розширення ОТГ користувалися 50 тисяч мешканців Луцька.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.