"Просто відставка Степанова нічого не дасть", - Володимир Гірняк в програмі "Головне" на "Еспресо"

В Україні потрібно створити уряд національного порятунку.

Про це у прямому ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" заявив голова Координаційної ради партії "Громадянська позиція" Володимир Гірняк.  

Він наголосив, що сама тільки відставка міністра охорони здоров'я ситуацію не змінить.

"Просто відставка Степанова, яка напевне що потрібна, бо очевидно, що ситуація в медичній сфері є катастрофічною, ситуації не змінить", - зазначив політик.

Він також додав, що Степанов, на відміну від багатьох представників уряду, хоча б має уявлення про державну владу, оскільки колись працював головою Одеської ОДА.

"Треба припинити бавитись в політику і терміново створювати уряд національного порятунку і бити в набат. Як на мене, зараз має прийти чоловік, він чи вона, хтось з важковаговиків української політики, хто готовий взяти на себе відповідальність за стан справ у державі. Такому уряду треба дати додаткові повноваження", - сказав Володимир Гірняк.

Він також наголосив, що Держбюджет на 2021 рік розроблений з нереальних показників.

"Бюджет, який розроблений зараз, я не прочитав жодного позитивного відгуку. Як можна приймати бюджет, в який закладене зростання ВВП на 4,5%? Звідки такі дані у міністерства фінансів?!", - додав політик.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.