ДБР розслідує побиття ветеранів поліцейськими у Львові

Справу проти "беркутівців" відкрили і зараз триває досудове розслідування.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Юрчишин на своїй фейсбук-сторінці, передає "Еспресо.Захід".      

"Отримав відповідь на своє звернення до ДБР про притягнення до кримінальної відповідальності групи поліцейських, яка два тижні тому скоїла напад на двох ветеранів російсько-української війни, один з яких Андрій Мочурад. Бюро заявляє, що справу проти "беркутівців" відкрили, і зараз триває досудове розслідування", – написав Ярослав Юрчишин.

Депутат також зазначив, що неофіційними каналами з МВС повідомили, що винуватців відсторонено і поліція максимально сприятиме у розслідуванню з боку ДБР. "Офіційно відписалися, що слідство триває. Але оперативність реакції та протидії радує", – додав він.

За словами політика, поліцейських потрібно притягнути до відповідальності. "Три перевертні в погонах, які напали на перехожих у центрі мирного міста, після доведення їх вини у суді мають понести відповідальність. Адже суспільство добре пам'ятає події семирічної давнини, коли беркутня жорстоко побила студентів на Майдані Незалежності. І не дозволить повернути нас у часи кривавого режиму", – наголосив народний депутат.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал