На Рівненщині до різдвяних свят організували онлайн-конкурс авторських колядок

Конкурс триватиме з 4 по 25 грудня.

Про це повідомляє Корецький районний будинок культури, передає "Еспресо.Захід".

У районному онлайн-конкурсі "Різдвяна мозаїка" можуть взяти участь всі охочі, надіславши поезію у друкованому вигляді на електронну адресу районної газети "Вісник Кореччини" (korecvisnyk@ukr.net, або на адресу: м. Корець пл. Київська, 5) або музичний матеріал, знятий на відео за допомогою будь-якого доступного пристрою, на  офіційну сторінку "Корецького РБК і дозвілля" у фейсбуку під хештегом #Різдвянамозаїка або за адресою: м. Корець вул. Київська, 65.

Пісенні твори можуть виконувати автори або інші виконавці акапельно чи з музичним супроводом. Конкурсну програму оцінюватимуть у двох номінаціях:

Учасників поділять на дві вікові категорії: до 17 років та від 18 років. Виступи оцінюватимуть за такими критеріями: якість тексту, яскраве втілення  різдвяної тематики, оригінальне виконання музичного твору, дотримання сценічного образу.

За результатами найбільшої кількості вподобань у соціальній мережі визначать переможця глядацьких симпатій. Усі результати оголосять 5 січня і нагородять найкращих учасників грамотами та цінними подарунками.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.