На Львівщині відновлюють спорткомплекс за 20 мільйонів гривень

Реконструкцію спортивного комплексу "Шахтар" у місті Червоноград розпочали ще у 2018 році.

Про це повідомляє Львівська облдержадміністрація, передає "Еспресо.Захід".

Згідно з інформацією від ЛОДА, спорткомплекс готовий на майже на 90%. Щоб розпочати реконструкцію, 4 роки тому розробили проєктно-кошторисну документацію на об’єкт. З того часу і до 2018 року підрядники збудували дах, утеплили фасад, завершили прибудову шахти ліфта, придбали ліфтову кабіну, тощо.

Спорткомплекс складається з трьох залів, великого басейну та допоміжних приміщень під ігрові види спорту. Він є частиною великого спорткомплексу, до якого входить також футбольне поле, на якому колись грала молодіжна збірна України, тенісні корти, а також встановлений цьогоріч скейт-майданчик.

Загальна вартість реконструкції об’єкта – понад 20 млн грн. Джерелами фінансування є державний фонд регіонального розвитку та місцевий бюджет.

"Спорткомплекс "Шахтар" у Червонограді стане одним з об’єктів-довгобудів, які ми цьогоріч завершуємо в межах програми "Велике будівництво". Це важливий соціальний об’єкт, адже він створить належні умови для занять фізичною культурою і спортом для мешканців міста та району", – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.