На дороги Львова вранці вивезли снігоочисну техніку

Станом на ранок 28 листопада по місту працювало 6 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 40 машин було на чергуванні.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР, передає "Еспресо.Захід".

Відтак, у Галицькому районі працював 1 піскорозкидувач, у Франківському — 2, у Залізничному — 1, у Шевченківсьуому — 1, у Сихівському — 1.

Для посипання вулиць використано 8 м куб піскосуміші.

"Вся техніка готова для роботи, є необхідні запаси піскосуміші та реагентів. Якщо погодні умови будуть погіршуватись, будемо залучати більшу кількість піскорозкидувачів та іншої техніки. В першу чергу, важливо забезпечити проїзд на магістральних вулицях, на підйомах та спусках, аби не було ковзання транспортних засобів. також прибиратимемо і внутріквартальні дороги. Мешканців міста просимо повідомляти на „Гарячу лінію міста“ інформацію про ті чи інші проблемні ділянки, аби комунальні служби могли оперативно реагувати", — розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки — піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці - це 86 одиниць. Місто має також 24 тис тонн піскосоляної суміші, та орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі, і 86 тонн хімічного реагенту.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал