"Відповідальність за обшуки у Музеї Революції Гідності несуть Зеленський та ОПУ", – Олег Рибачук

Політик, ексвіцепрем'єр Олег Рибачук заявив, що в умовах української системи влади, президент Володимир Зеленський та ОПУ несуть відповідальність за обшуки у Музеї Революції Гідності.

Про це він заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком" на Еспресо.TV.

Олег Рибачук прокоментував ситуацію з обшуками в Музеї Революції Гідності та його директора.

"І тут мене перша реакція, хто в країні президент? Офіс президента висловив ледве не обурення тим, що ось такі події відбулися саме символічно в ці дні, і назвати ці події важко випадковими. Хто здійснював такі дії? Чиї правоохоронні органи? Чия відповідальність діяльності Служби безпеки? Хто відповідає за Генеральну прокуратуру? В умовах тої системи влади, як і в інших, це точно президент і це точно його Офіс", – зазначив він.

За його словами, подібні дії – це повна службова невідповідність чи халатність Офісу президента.

"Тому виникає питання: або це повна службова невідповідність чи халатність Офісу президента, де дуже багато головастиків пишаються тим, що вони є спеціалістами в інформаційній політиці і дуже ефективними інформаційними воїнами", – зауважив Олег Рибачук.

Політик вважає, що події довкола Музею Революції Гідності є інформаційним вибухом, який "пройшовся не тільки по українських ЗМІ, але і по світових".

"Це дуже дивна картинка. І все це ставить під сумнів спроможність і нинішнього президента, і особливо віцепрезидента, яким себе фактично вважає керівник Офісу президента пан Єрмак. Повний провал", – наголосив Рибачук.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал