"Вибуху не було: ганебний піар Садового під час пандемії COVID-19" – заява ЛОО "ЄС"

Дії мера Львова Андрія Садового, а саме його повідомлення про вибух на кисневій станції у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що у Винниках, є безвідповідальними та злочинними.

Про це заявили у Львівській територіальній організації "Європейської Солідарності".

"Учора міський голова Львова Андрій Садовий у своїх соцмережах повідомив про вибух кисневої станції у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованихім. Ю. Липи, що знаходиться у Винниках. Цю інформацію поширила пресслужба Львівської міської ради, а також сімейні ЗМІ Андрія Садового. Проте за офіційною інформацією госпіталю – жодного вибуху не було", – зазначено в заяві.

"Європейська Солідарність" наводить заяву медичного закладу, де зазначено таке: "20 листопада о 22:05 вийшла з ладу система кисневого постачання. Причиною поломки стала тріснута пластина. Потерпілих осіб серед пацієнтів і персоналу не було. Для підтримки хворих на коронавірус пацієнтів до місця події виїхало16 бригад ЕМД, забезпечених киснем та апаратами ШВЛ. Станом на 00.25 год. 21.11.2020 року подача кисню відновлена, евакуацію пацієнтів було припинено. Всього з госпіталю евакуйований 21 пацієнт, серед яких 3 на ШВЛ. Госпіталь продовжив роботу в штатному режимі".

Відтак "Європейська Солідарність" засудила поведінку міського голови Львова та підлеглих йому структур.

"Європейська Солідарність" вважає, що такі дії Андрія Садового є безвідповідальними та злочинними, а також особливо небезпечними у час розпалу пандемії коронавірусу, коли влада повинна демонструвати особливу відповідальність і не сіяти панічних настроїв", – йдеться в заяві.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал