"Замість боротьби з шпигунами та хабарниками "зелені" знищують політичну опозицію", - Олег Синютка у програмі "Борковський & Валевська"

Реванш – це не тільки прямий російський наступ.

Про це заявив у прямому ефірі програми телеканалу "Еспресо" "Борковський & Валевська" народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка.

"Наші союзники, представники США сказали – у вас в парламенті сидить людина, яка співпрацює з ФСБ Росії. Це хтось спростував? Ні. Якась реакція взагалі була? А де Служба безпеки, де Державне бюро розслідувань? А вони працюють з політичною опозицією! Бо є Софія Федина, бо є Маруся Звіробій, бо є Петро Порошенко. Вони мають чим займатися. Вони знищують політичну опозицію", – заявив Синютка.

"І в них немає часу на російських шпигунів, на хабарників, на те, щоб займатися безпекою держави. Те, що вони роблять, це теж реванш. Реванш – це не тільки прямий російський наступ", – наголосив Олег Синютка.

Він додав, що створення хаосу в державному управлінні також є свідченням проросійського реваншу.

"П'ять років після Революції Гідності ми зміцнювали українську державу в низці напрямів. А реванш – це знищення Української держави. Реванш починається з хаосу державного управління", – зазначив нардеп.

Усі попередні випуски програми "Еспресо" "Борковський & Валевська" можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.