"Пояснення Апеляційного суду про зняття Януковича з розшуку є просто сенсаційними", – Тетяна Чорновол

Зеленський зі слабкості виконує вимоги Кремля переписати історію України.

Про це заявила у прямому ефірі програми телеканалу "Еспресо" "Борковський & Валевська" журналістка та громадська активістка Тетяна Чорновол.

"Найбільш сенсаційна новина – це пояснення Апеляційного суду, чому був знятий із запобіжного заходу Янукович. Виявляється, Янукович у нас не перебуває в розшуку. Нагадаю, що в часи Порошенка проти Януковича був винесений вирок щодо державного перевороту. Тому це сенсація, що людина, щодо якої є вирок українського суду, не перебуває в розшуку", – сказала вона.

"Я вважаю, що відповідальність за це лежить на Зеленському. Він зі слабкості виконує вимоги Кремля переписати історію України і здійснити реваншистський переворот", – наголосила Тетяна Чорновол.

"Якось дуже багато збігів. На лідерів Майдану намагаються повісити злочин державний переворот, активістів оббріхують, що вони вбивці. Це відбувається якась системна дія", – додала активістка.

Вона також наголосила, що Кремль шантажує Зеленського. 

"Зеленського підганяли до річниці Майдану – посилились обстріли на фронті. Саме таким чином Кремль шантажує Зеленського щодо переслідувань активістів та лідерів Майдану", – підсумувала Тетяна Чорновол.

Усі попередні випуски програми "Еспресо" "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Нагадаємо, напередодні сьомої річниці Революції Гідності в Музеї Революції Гідності влаштували обшуки.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.