"Садовий приписує собі чужі заслуги", – Уляна Пак

Львівська міськрада планує додатково профінансувати реалізацію ще 10 проєктів Громадського бюджету, які не стали переможцями, але за які проголосувала значна кількість львів’ян.

"Ми з командою проаналізували їх і вирішили запропонувати виділити додаткові кошти у бюджеті на 2021 рік для всіх проектів, які набрали більше 3 тисяч голосів у категорії "Медицина та Освіта", та понад 1,5 тисячі голосів у категорії "Інші", – повідомив на своїй сторінці у Facebook міський голова Львова Андрій Садовий.

Однак жодного звернення чи пропозиції від Андрія Садового до уповноважених комісій міської ради, які сьогодні затвердили результати громадського бюджету, не надходило. Про це заявила депутатка Львівської міської ради від "ЄС" Уляна Пак.

"Садовий приписує собі чужі заслуги… Сьогодні справді на спільному засіданні комісії фінансів і планування бюджету та комісії законності депутати від різних фракцій рекомендували під час формування бюджету на 2021 рік передбачити кошти на реалізацію великих проектів, котрі, на жаль, не перемогли в конкурсі, але набрали серед освітніх і медичних проектів понад 3 тисячі і серед інших – 1500 голосів. Окрім того, за моєю пропозицією, яку підтримали колеги, рекомендовано включити до цього переліку також по одному малому проєкту з кожного району, які були наступними після переможців", – написала Уляна Пак.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал