Львівські ресторатори зняли штани й записали звернення до влади (відео)

Підприємці показали, що теж уміють записувати оригінальні "відосики".

Відео із закликом "Дайте працювати" оприлюднили на однойменному новоствореному каналі на Youtube, передає "Еспресо.Захід".

"Ви вже залишили нас без штанів, але ми не дамо це зробити з тисячами наших людей", – кажуть львівські ресторатори у зверненні, яке буквально записали без штанів.

"У час, коли наші простори обладнані всім необхідним, щоб бути безпечними, тисячі людей перебувають у метро-маршрутках-супермаркетах без дотримання карантинних вимог і жодного контролю. І в той час, коли інші країни пропонують плани боротьби з епідемією та роблять реальні кроки, наш уряд вводить "карантин вихідного дня", який нічого не змінить, лиш вб'є наш бізнес і вижене тисячі наших людей на вулиці", – йдеться у зверненні.

Підприємці пропонують скасувати "карантин вихідного дня", а натомість почати ретельно стежити за виконанням заходів безпеки, як-от носіння масок і дотримання соціальної дистанції. 

У відео знялися засновники мережі "Фест" Юрій Назарук та Андрій Худо, власник групи "Рестарон" Вардкес Арзуманян, власник ресторану "Tante Sophie" Андрій Дзюбан.

 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.