Жахливе вбивство на Тернопільщині: правоохоронці шукають, хто закатував 39-річну жінку

Тіло уродженки Молдови знайшли на узбіччі дороги в Лановецькому районі її родичі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

За словами правоохоронців, загибла уродженка Молдови разом із двома доньками проживала у Кременці. На прожиття заробляла тим, що їздила містами України та приймала замовлення на чистку пір'я. Більшу частину часу проводила в автівці, яка водночас слугувала приміщенням для роботи. Часто їздила додому в Молдову.

Одна з доньок загиблої розповіла, що минулого тижня мама повернулася на Тернопільщину, але жінки посварилися й вона поїхала, не сказавши, куди саме. Майже п'ять днів родичі не знали, де перебуває матір.

У ніч із 16 проти 17 листопада до дівчат зателефонував дідусь із Молдови й повідомив, що щойно говорив з їхньою мамою. Жінка була стурбована, вона сказала, що її життя в небезпеці і її везуть у бік Лановеччини.

Родичі поїхали шукати жінку. Ще тепле тіло вони знайшли на узбіччі дороги в Лановецькому районі й завезли в райлікарню. Там медики констатували смерть.

За даними правоохоронців, причиною смерті жінки стали численні тілесні ушкодження, що спричинили масивну крововтрату, внутрішню кровотечу, синці тулуба, рук і ніг, садна на тілі й обличчі.

Поліцейські внесли цей факт в ЄРДР згідно зі статтею 121 частини 2 Кримінального кодексу України – Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, що спричинило смерть потерпілого.

Працівники поліції встановлюють причини смерті жінки й осіб, причетних до нанесення їй тілесних ушкоджень, а також перевіряють, чи родичі розповіли правду.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал