Прикарпатський національний університет переміг у міжнародному конкурсі

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника переміг у конкурсі проєкту "Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти" (Academic Integrity and Quality Initiative).

Про це на офіційній сторінці у facebook повідомив ректор університету Ігор Цепенда, передає "Еспресо.Захід".

Проект реалізується Американськими радами з міжнародної освіти (American Councils for International Education), Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, який реалізується за підтримки посольства США в Україні.

"В рамках реалізації проєкту буде укладено Меморандум про співпрацю Прикарпатського національного університету з Американськими Радами, який окреслюватиме основні напрями подальшої роботи. Зокрема, передбачається, проведення тренінгів, навчальних заходів для представників ЗВО з методик викладання, оновлення навчальних програм, інших супровідних тематик", - зазначив Ігор Цепенда.

Діяльність проєкту Academic IQ спрямована на підтримку українських закладів вищої освіти для розвитку внутрішньої системи забезпечення академічної доброчесності та якості освіти.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал