Новообрана Тернопільська міськрада провела першу сесію

Сьогодні, 18 листопада, в Українському домі "Перемога" відбулася перша сесія Тернопільської міської ради VIII скликання.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міськради, передає "Еспресо.Захід".

Пленарне засідання розпочали з виконання Державного гімну України. Відтак голова Тернопільської міської територіальної виборчої комісії Тернопільського району Тернопільської області Тетяна Семусь підбила підсумки й оголосила результати місцевих виборів 2020 року.

Відповідно до протоколу виборчої комісії про результати голосування виборів на посаду міського голови Тернополя в єдиному одномандатному виборчому окрузі, головою міської ради й очільником Тернополя втретє обрано і зареєстровано Сергія Надала. За нього віддали голоси 52 876 (74,9%) виборців.

Сергій Надал склав присягу міського голови, привітав депутатів із призначенням на посаду та закликав приймати рішення в інтересах людей, бути щирими та діяти як єдина команда громади Тернополя. Новообраним 42 депутатами Тернопільської міської ради восьмого скликання вручили посвідки.

Після цього секретарем Тернопільської міської ради було обрано виконавчого директора Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігоря Гірчака. Також на першому засідання Тернопільської міської ради було сформовано та затверджено персональний склад виконавчого комітету міської ради та заступників міського голови у складі п’ятнадцяти осіб.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал