На Рівненщині зловмисники викрали чоловіка, який ніби торгував наркотиками

Одного підозрюваного вже заарештували, ще двоє - під домашнім арештом.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури Рівненської області, передає "Еспресо.Захід". 

"За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури 21-річному, 22-річному та 26-річному мешканцям обласного центру повідомлено про підозру у викраденні людини, розбої та вимаганні, вчинених за попередньою змовою групою осіб", - йдеться в повідомленні. 

У ході досудового розслідування слідчими встановлено, що троє чоловіків, які діяли за попередньою змовою, під час зустрічі із 28-річним рівнянином та 52-річним жителем області під приводом, що ті ніби торгують наркотиками, незаконно вимагали по 10 000 доларів з кожного. При цьому зловмисники погрожували насильством.

"Продовжуючи свою злочинну діяльність, підозрювані незаконно викрали одного з потерпілих, всупереч його волі помістили до салону автомобіля марки "BMW E60"і повезли його у напрямку села Дядьковичі, Рівненського району. Інший потерпілий поїхав добровільно", - зазначають правоохоронці.

За містом стався розбій: зловмисники забрали золотий ланцюжок, який коштує орієнтовно 34 тисячі гривень.

Ухвалами Рівненського міського суду одному із підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а двом іншим – домашній арешт. Чоловікам загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.