"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 18 листопада

Підбірка цікавих культурних подій у Львові 18 листопада.

Львівський органний зал - сольний концерт Олени Мацелюх “Шедеври органної музики” у Львові. Олена Мацелюх - відома в Україні і в Європі органістка, солістка львівської національної філармонії,  виконавиця і дослідниця органного мистецтва. До програми концерту увійдуть найкращі твори всесвітньовідомих композиторів, які розкриють слухачам усю глибину, красу і силу такого неймовірного інструменту як орган.  Початок о 19:00.

Львівський академічний театр ім. Л. Курбаса – "Небезпечні зв'язки" Крістофера Гемптона. Режисер-постановник - американський театральний продюсер та режисер Ніл Флекмен, який здійснив понад 45 постановок у світі - у США, Боснії, Туреччині, Сербії, тощо. Співпрацював з українськими театрами в Києві, Одесі та Львові. У театрі ім. Л. Курбаса це його друга постановка – у 2016-му поставив тут виставу "Раптом минулого літа" за Теннессі Вільямсом. Початок о 19:00.

Львівська національна галерея мистецтв ім. Б. Возницького – відучора виставка "Enfant terrіble" київського художника Юрія Сивирина. "Юрій Сивирин – талановитий художник із впізнаваним почерком, особливою ідеологією та концепцією. Його твори є прикладом протидії фрагментарного мислення, що віддзеркалює заміну живої реальності на цифрову. Свій голос він проявляє через живопис. Протагоністами його творів стають виокремлені з безлічі контекстів герої і сюжети".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.