Заступниця голови МОЗ закликала підприємців "знайти додаткові види доходу" на час карантину

Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак запропонувала малому бізнесу перетворювати проблеми на нові можливості.

Про це Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак сказала під час брифінгу, передає Еспресо.TV.

"Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне", - заявила Микичак.

Так, Микичак запропонувала малому бізнесу "перетворювати проблеми у нові можливості, як це роками роблять медики у поліклініках, не маючи ресурсу з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину.

Читайте також: "Карантин вихідного дня" у Львові: Перші підсумки від поліції та рестораторів

Крім того, за її словами тимчасові робочі місця для підприємців у вимушеному простої готові надати лікарні. Вона зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують "сильних і здорових робочих рук" - економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих тощо.

"Приходьте в лікарні. Ми маємо можливість прийняти на роботу кожного. Допоможіть медицині рятувати життя кожного з нас, наших рідних і близьких", - закликала вона.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.