У Сокалі п'яний підліток побив кілька автівок та намагався втекти від поліції

Поліцейські склали на юнака шість адміністративних протоколів.

Як встановили правоохоронці, 17-річний хлопець, який керував автомобілем "Тойота", ніколи не отримував водійського посвідчення. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області, передає "Еспресо.Захід".      

У поліції зазначають, що у неділю, 15 листопада, у Сокалі водій автомобіля "Тойота Ленд Крузер" в’їхав у металеву огорожу, після чого здійснив зіткнення з автомобілем "Ауді". Рухаючись далі, він скоїв зіткнення з автомобілем "Фольксваген", проте й після цього не зупинився та продовжив рух. На щастя, під час автозіткнень ніхто не постраждав.

"Співробітники сектору реагування патрульної поліції Сокальського відділення поліції, які прибули на місце події, намагались зупинити автомобіль, та водій не виконав законні вимоги правоохоронців. Тоді поліцейські розпочали переслідування та невдовзі зупинили "Тойоту". Особу водія встановлено – ним виявився 17-річний мешканець міста Червоноград, котрий, як в подальшому встановили медики, перебував у стані алкогольного сп’яніння", – повідомляє пресслужба поліції.

Правоохоронці склали на правопорушника шість адміністративних протоколів. Неповнолітньому водію загрожує штраф, громадські роботи або адміністративний арешт до п'ятнадцяти діб.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал