Рішення про звільнення Степанова вже прийняте, - ексочільниця директорату МОЗ

Вона також зауважила, що крантин вихідного дня не допоможе

Про це екскерівник Директорату медичних послуг МОЗ Оксана Сухорукова написала у facebook за результатом зустрічі волонтерів з владою в Офісі президента України, передає Еспресо.TV.

Оксана Сухорукова розповіла, що за результатом зустрічі волонтерів з представниками Офісу президента вона зрозуміла, що в ОП розуміють ситуацію з коронавірусом по країні.

"Нам сказали: як погано, ми самі знаємо, - що робити?" - прокоментувала Сухорукова.

"На жаль, швидкого, простого і красивого виходу з ситуації немає. Карантин вихідного дня не допоможе. Все одно прийдеться вводити локдаун. Питання часу і кількості смертей в муках.", - наголосила ексчиновниця.

Читайте також: Заступниця голови МОЗ закликала підприємців "знайти додаткові види доходу" на час карантину

Ексчиновниця розповіла про кроки, які запропонували на розгляд представникам ОП:

Сухорукова додала скріншот Телеграму нардепа від "Голосу" Ярослава Железняка, який в суботу, 14 листопада, написав, що в Кабміні погодили звільнення одного з міністрів.

За словами Сухорукової, мова йде про міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

"Пану міністру від щирого серця бажаю одужати, ви ще маєте постати перед судом. На той час, коли ми були в ОП рішення про звільнення Степанова вже було прийняте. Питання, навіщо нас запросили залишається відкритим", - волонтер та ексчиновник міністерства Оксана Сухорукова.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.