До Львова приїхав автор музики до культових голлівудських фільмів

Американець Чарльз Роланд Беррі відвідає свій концерт.

На нинішньому концерті "CHARLES ROLAND BERRY & BRAHMS", який  відбудеться у Львівській національній філармонії ім. М.Скорика, побуває композитор, чиї твори звучатимуть. Мова про автора музики до багатьох культових голлівудських фільмів, американського композитора Чарльза Роланда Беррі, інформує "Еспресо.Захід" з посиланням на прес-службу філармонії.

Як акцентував у попередньому відеозверненні до українських слухачів автор музики до фільмів "Людина-павук: Повернення додому", "Гравець", "Праведник 2", "Інтерв’ю", "Коханка", "Як приборкати дракона" та інших Чарльз Роланд Беррі, більшість часу він провадить в Голлівуді за створенням музики до кінострічок. Однак його концертна музика – це щось інше, аніж музика для фільмів, адже написана – для концертних залів. І що йому дуже заімпонувало, що львівський оркестр (а йдеться про Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії, який сьогодні звучатиме під батутою Теодора Кухара) краще інтерпретує музику композитора, ніж голлівудські студійні музиканти.

Іншу частину сьогоднішнього концерту складе одна із найвідоміших композицій німецького романтика Йоганнеса Брамса – Концерт для скрипки з оркестром. Соло на скрипці виконає заслужений артист України Марко Комонько.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал