У Львові нетверезий водій розбив дві автівки та пропонував хабар патрульним

Водій, автомобіль якого згорів внаслідок ДТП, був у стані сильного алкогольного сп'яніння і запропонував патрульним неправомірну вигоду.

У суботу близько опівночі у Львові на вул. Сяйво сталася дорожньо-транспортна пригода: водій "Mazda" в'їхав у дві припарковані автівки. З'ясувалось, що водій був п'яний. Про це повідомляє Патрульна поліції Львівської області, передає "Еспресо.Захід".      

"Приїхавши на місце події, поліцейські побачили палаючий автомобіль "Mazda". Опитавши очевидців події та водіїв, патрульні встановили, що потерпілих немає. Інспектори з'ясували, що водій автомобіля "Mazda" здійснив наїзд на припаркований автомобіль "Opel Astra" та  за інерцією зіштовхнувся з припаркованим автомобілем "Peugeot 3008". Після цього транспортний засіб винуватця загорівся", – йдеться у повідомленні патрульних.

У 24-річного керманича патрульні виявили ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Перевірка на алкотестері Drager показала результат – 2,59 проміле. Це майже у 13 разів перевищує допустиму норму 0,2 проміле.

Водій спробував уникнути адмінвідповідальності і запропонував поліцейським неправомірну вигоду 400 доларів. Жодні попередження про кримінальну відповідальність його не зупинили. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

На водія склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Також йому загрожує відповідальність за ст.369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал