У Луцьку проходить другий тур виборів міського голови: спостерігачі фіксують порушення

Спостерігачі ОПОРИ повідомляють про відсутність протоколів ранкового засідання на двох дільницях та процедурне порушення порядку видачі бюлетенів на двох інших дільницях у Луцьку.

Зокрема, на виборчій дільниці №071070, що міститься у Луцькому геріатричному пансіонаті, станом на 9:30 був відсутній протокол ранкового засідання. Відтак, в присутності спостерігача почали його складати. Також станом на 10:00 на ДВК №071103 спеціальної дільниці у  Луцькій міській клінічній лікарні відсутній протокол ранкового засідання, тож тут також взялися до його підготовки, передає "Еспресо.Захід".      

Натомість на дільниці №071044 зафіксували інше порушення – із перевіркою документів, списком виборців та видачею бюлетенів за столом працював один член комісії. Після зауваження з боку спостерігача ОПОРИ порушення усунули.

Аналогічну ситуацію спостерігач зафіксував й на дільниці №071066 – тут процедуру видачі бюлетеня виборцю здійснив 1 член комісії. Після зауваження спостерігача ОПОРИ за столом працюють уже двоє членів ДВК.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал