Як оголений нерв: Відомі львівські співаки презентують кліп "Настав час"

Історія Героя України Андрія Кизила, який загинув в бою за Авдіївку у 23 роки, стала потужною піснею, що нагадує українцям про війну.

Троє відомих львівських співаків – В’ячеслав Сінчук, Андрій Капраль (вокальна формація "Піккардійська Терція") і Зіновій Карач (гурт Wszystko) – презентують пісню і відеокліп "Настав час". В основу потужної композиції лягла історія Героя України (звання отримав посмертно) Андрія Кизила, який загинув в бою за Авдіївку на початку 2017 року, маючи лише 23 роки і семимісячного синочка…

"Я ж приречений на війну, але це не моя провина. Я ж воскресну, та не прощу, що не я виховую сина…", - ці слова із пісні "Настав час"б’ють наче струмом.

Уся композиція – оголений нерв. Музику створив В’ячеслав Сінчук, слова – Ілона Ельтек, аранжування – Остап Панчишин, а запис, зведення та мастеринг були проведені на студії Jenny Records (звукорежисер – Мар’ян Криськув).

Кліп "Настав час" – також дуже емоційний. Історія воїна Андрія Кизила – це історія лише одного Героя. А їх - тих, хто за останні шість з половиною років у ході російсько-української війни віддав за незалежність та цілісність України найдорожче – власне життя, - тільки на Львівщині – понад три сотні (зі Львова – близько 70). А загалом по Україні кількість жертв уже сягнула цифри у понад 13 тисяч. І війна триває… Сфера культури зараз переживає не найкращі часи. А такі патріотичні пісні та відео, як "Настав час", - актуальні та вкрай потрібні українцям – аби живити та берегти пам’ять і давати наснагу рухатися вперед. Створення цього кліпу стало можливим завдяки підтримці та сприянню народного депутата України, кандидата на посаду міського голови Львова Олега Синютки.

Презентація відеокліпу "Настав час", відбудеться у понеділок, 16 листопада, о 12:00 у "Віденській терасі" (проспект Свободи, 12; 2 поверх). 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.