"Влада повинна не споживати результати ІТ-індустрії, а сприяти її розвитку", – Олег Синютка

Нардеп переконаний, що це стане справою найближчого майбутнього.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

"Те, що Львів є столицею ІТ-індустрії, мені здається, вже ні в кого немає сумнівів, – переконаний Олег Синютка. – Але влада повинна не споживати результати ІТ-індустрії, а сприяти її розвитку. І це стане справою найближчого майбутнього. У вересні цього року кіберспорт офіційно визнали видом спорту в Україні. І це було неминучим явищем. Адже кіберспорт вже давно – це не просто забавки, а справжній вид спорту. У ньому гравці показують свої найкращі якості, розвивають логічне мислення та вчаться працювати в команді".

Олег Синютка переконує, що на Львівщині, за приблизними оцінками, нараховується близько 130 тисяч кіберспортсменів. І вони повинні відчувати підтримку від влади міста.

"Сьогодні немає не лише ніякої підтримки, але і жодної взаємодії між міською владою та представниками кіберспорту, – додає Олег Синютка. – Але вже з 22 листопада ця ситуація зміниться. Я завжди буду відкритий до ініціатив, які пропонує наша молодь і разом з представниками кіберспорту ми напрацюємо, як ця галузь буде розвиватися у Львові і як місто може допомогти кіберспортсменам. Від цього виграють усі сторони".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал