"У "нормандській" зустрічі немає сенсу", - Іванна Климпуш-Цинцадзе

Президент Зеленський до неї не готовий.

Про це заявила у прямому ефірі програми "Головне" зі Львова на телеканалі "Еспресо" народна депутатка від партії "Європейська Солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Насамперед я б задавала питання: наскільки потрібною є ця зустріч? Що такого виконала Російська Федерація з часу попредньої зустрічі? Зустріч заради зустрічі для того, щоб ще раз заглянути в очі Путіну і побачити в них мир?", - риторично запитала парламентарка.

Вона нагадала про поередню зустріч у "нормандському форматі", коли українці "бачили, що президент Зеленський набрав на Україну додаткових обіцянок. І в результаті риторика Російської Федерації змінилася і дедалі більше почали Україну звинувачувати, що вона щось недовиконує, на відміну від реальної ситуації, коли Російська Федерація не виконує своїх зобов'язань у рамках Мінська".

Народна депутатка підкреслила, що на її думку, президент Зеленський не готовий до такої зустрічі. "Йому немає з чим їхати на цю зустріч. І в цій зустрічі немає сенсу", - підсувувала гостя програми "Головне" у Львівській студії телеканалу "Еспресо".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.