Еспресо.Захід рекомендує. Культурна програма на завтра, 10 листопада

Підбірка цікавих культурних подій у Львові 9 листопада.

Театр ім. М. Заньковецької – комедія "За двома зайцями" Михайла Старицького. Режисер Орест Огородник.  "Брехня править світом, - йдеться в анотації до вистави. – З іншого боку довіра. Ми віримо навіть тоді, коли брехня розвіяна, навіть тоді, коли маємо докази. Навіть тоді, коли весь світ кричить, що нас обдурили. На брехні будуються замки – вони повітряні, на брехні створюються сім’ї – вони недовговічні, з брехні складають долі – трагічні долі. Від брехні народжуються діти – нещасні діти. Брешіть і добрешетеся"… Поч. о 18.00.

Національний музей у Львові ім. А. Шептицького  виставка Ірини Мінько-Муращик "Вміти побачити". Мова про текстильні роботи авторки в унікальній техніці гобелену малих форм за час від початку творчої діяльності до сьогодні, які ( як твердять організатори) не мають аналогів в Україні.  А також про твори у техніці сухої пастелі. Урочисте відкриття виставки о 16.00.

Порохова вежа – ре-відкриття неймовірно цікавого переміщеного міжнародного проєкту Місто VS Карантин (City VS Quarantine). Урочистість о 13.00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал