Від ускладнень COVID-19 помер завідувач відділення Львівської інфекційної лікарні

За його життя медики боролися понад три тижні.

У неділю, 8 листопада, від ускладнень коронавірусної хвороби помер завідувач п'ятого відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Мартинюк. Про це повідомила в.о директора Львівського обласного лабораторного центру Наталія Тімка на своїй facebook-сторінці, передає "Еспресо.Захід".

"Коронавірус забрав життя ще однієї Людини. Це лікар, завідувач гепатитним відділенням Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Мартинюк Ігор Іванович. Друг, колега... був. Плакати не хочеться. Хочеться КРИЧАТИ, коли вірус забирає життя фізично здорової і ще молодої людини. Я жартома називала його "Мафія". Бо серйозний хлопець був... Вічна пам‘ять. Співчуття родині. І благаю всіх : таки маска, таки чисті руки і ніяких святкувань, компаній, де неможливо дотриматись соціальної дистанції", – написала Наталія Тімко.

Ігорю Мартинюку було 56 років. Багато років він очолював п'яте відділення інфекційної лікарні, де лікували хворих на гепатити. За життя колеги медики боролися понад три тижні, але врятувати його не змогли.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал