"Слуги народу" намагаються оскаржити в суді вибори до Львівської міськради

У партії "Європейська Солідарність" такі спроби розцінюють як свідому політку влади з дестабілізації ситуації в місті та помсту львів’янам за їхню позицію.

Про це йдеться в заяві Львівської обласної організації політичної партії "Європейська Солідарність", передає "Еспресо.Захід".

"З моменту оголошення результатів виборів до Львівської міської ради влада Зеленського ніяк не може змиритися з поразкою "Слуг народу", які не отримали мандатів у Львівській міській раді.

Черговий крок, яким намагаються змінити волевиявлення львів’ян, – спроба оскаржити вибори в суді. Зокрема в Львівський окружний адміністративний суд було подано позов із вимогою скасувати рішення Львівської територіальної виборчої комісії про встановлення результатів виборів до Львівської міської ради та зобов’язати комісію провести перерахунок голосів. Судове засідання відбудеться 8 листопада, в неділю", – йдеться в заяві.

У "ЄС" зауважують, що львів’яни "дали чітку й однозначну оцінку діяльності "зеленої" влади". А відтак спроби оскаржити ці вибори в суді розцінюють "як свідому політку влади з дестабілізації ситуації в місті та помсту львів’янам за їх позицію".

"Партія "Європейська Солідарність" застерігає "зелену" владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова. Ми готові до відстоювання позиції львів’ян судах і захисту волевиявлення мешканців міста. Часи фальсифікацій і судового блокування результатів виборів давно минули і ми не дозволимо їх повернути жодній владі", – зазначили у ЛОО "ЄС" та закликали владу "поважати вибір львів’ян і не провокувати напруження та протистояння".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал