Еспресо.Захід рекомендує. Культурна програма на завтра, 9 листопада

Підбірка цікавих культурних подій у Львові 9 листопада.

Планета Кіно 4DX (у "Форум Львів") – фільм "Атлантида". Режисер – Валентин Васянович. Один із найтитулованіших українських фільмів останнього часу. Висунутий оскарівським комітетом України на премію "Оскар" у категорії "Міжнародний повнометражний фільм". Початок – 16:20.; 19:00.

Арткав'ярня "Квартира 35"/"Дзиґа" – виставка "Байдуже" Жанни Петренко. "Птахи гніздяться в одязі Афіни...Сьогодні, Афіна була б богинею цифрового обробленого зображення. Тканини піксельної реальності не тільки одягають нас фізично, але й обволікають наше сприйняття й ідеї стислими зображеннями, що розгортаються в потоці мереж. Алхімія ткачів — це їхня здатність перетворювати окремі одновимірні нитки в взаємопов'язану, ткану поверхню тканини. Естетика виникає з текстури. Тканина як і текст будується з елементів, що можна прочитувати. А його сприйняття коливається між протиріччям і гармонією…"

Океанаріум. Понеділок – той день, коли в більшості культурних установ вихідний. Тому подивитися рибок сьогодні – саме воно. Але треба зважити, що по понеділках океанаріум працює тільки до 15:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал