Google Україна безкоштовне навчатиме вчителів організовувати дистанційне навчання

Google Україна за підтримки Міністерства освіти і науки України організовує безоплатне навчання для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти за курсом "Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії".

Про це повідомили у пресслужбі МОН України, передає "Еспресо.Захід".

Навчання триватиме з 12 до 22 листопада 2020 року. Зареєструватись на курс можна за цим покликанням, а його учасники опрацьовуватимуть матеріали з таких практичних напрямів:

Програма курсу розрахована на 15 годин і складається із таких змістових частин:

Під час навчання вчителів забезпечуватимуть методичним супроводом і консультаціями, на період навчання нададуть доступ до тимчасового персонального облікового запису в реальній системі для ознайомлення з системою G Suite for Education.

Ефективний зворотній зв'язок з учасниками курсу налаштований через системи сповіщень, здачі робіт, отримання приватних консультацій до кожного завдання в середовищі Google класу. Окремо вчителям забезпечать можливість отримати консультації через спеціально організовані зустрічі з тренерами в Google Meet.

За умови успішного проходження навчання (виконання 80% усіх запропонованих завдань і 80% правильних відповідей на запитання підсумкового тесту) учасники отримають електронний сертифікат про проходження курсу, який може бути зараховано як підвищення кваліфікації.

З організаційними питаннями та детальною програмою курсу можна ознайомитися за покликанням.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал