"Ляпис 98" знову їде до Львова

Популярний гурт дасть концерт з урахуванням усіх норм карантину.

Усі хіти 1990-х і початку 2000-х легендарної білоруської панк-рок-групи "Ляпис Трубецкой" (яка офіційно завершила своє існування ще 2014 року) прозвучать 19 листопада у Львові у Malevich Concert Arenа у виконанні гурту "Ляпис 98", що є проєктом фронтмена "Ляписа Трубецкого" Сергія Михалка, інформує "Еспресо.Захід".

Як наголосив засновник концертної організації "Promotions" (якій завдячуємо черговим приїздом  "Ляписа 98" до Львова) Юргіс Вішневський, йдеться про музикантів,  на концертах яких завжди цілковиті аншлаги.  Та й мова не просто про концерти, а упродовж 2,5-3 годин – про спілкування, історії, імпровізації на сцені. "Я не знаю  іншого артиста, який в цьому плані був би живішим, ніж Сергій Михалок та його команда, – каже Юргіс Вішневський. – Тому не дивує, що їх так любить глядач. Зокрема, минулого року у червні на львівський концерт "Ляписа 98" (який тоді відбувся у "!FESTrepublic") прийшло 1700 шанувальників".

Організатор концерту також заспокоїв, що під час події всі норми  карантину будуть дотримані. Зокрема, серед іншого у Malevich Concert Arenа буде ліквідована під час дійства звична всім фан-зона, на місці якої розмістять "театральний партер" та на концерт продаватимуть тільки "сидячі" місця. Втім якщо вже геть несила буде всидіти на місці, то порухатися теж буде можливість.

Варто додати, що після Львова  шанувальники вітатимуть улюблену групу в Івано-Франківську та Хмельницькому.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал