Синютка звернувся до Садового щодо дебатів: що пропонує?

Олег Синютка звернувся до Андрія Садового з пропозицією допомогти телекомпаніям організувати дебати, щоб уникнути порушення закону з їхнього боку.

Про це йдеться в листі, який народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ надіслав міському голові Львова Андрію Садовому, – повідомляє пресслужба Львівської територіальної організації "Європейської солідарності".

У листі зазначено, що новий Виборчий кодекс України (зокрема стаття 49) встановлює чіткі вимоги до будь-якої форми передвиборчої агітації в засобах масової інформації, зокрема й до передач телерадіокомпаній у формі дебатів. Формат передачі, що його запропонував суспільний мовник, не відповідає таким вимогам.

"Разом з тим хочу звернути вашу увагу на зацікавлення інших телерадіокомпаній у проведенні дебатів між кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ. Прошу, отже, розглянути мою пропозицію зорганізувати такі дебати у співпраці з іншими телерадіокомпаніями, що напевно сприятиме процесу ознайомлення мешканців нашого міста з моєю програмою та моїм бачення розвитку міста. Мій штаб готовий посприяти такій ініціативі", – написав Олега Синютка.

Окрім цього, Олег Синютка зазначив, що народний депутат України від "ЄС", журналіст та медіаменеджер Микола Княжицький уже висловив свою готовність допомогти в організації теледебатів, згідно зі всіма вимогами законодавства. Кандидат запропонував Андрію Садовому також делегувати свого представника та спільними зусиллями долучитися до організації теледебатів без порушення закону задля чесної та відкритої публічної дискусії, на яку чекають усі мешканці Львова.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.