На Тернопільщині вітчим жорстоко побив чотирирічного пасинка

Правоохоронці Тернопільщини затримали чоловіка, через "виховання" якого дитина потрапила до лікарні з численними травмами.

Про це повідомили у відділ комунікації поліції Тернопільської області, передає "Еспресо.Захід".

У хлопчика, якого шпиталізували до лікарні, діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий переломом ноги, множинні садна обличчя, шиї, обох ніг і рук. Такими є наслідки виховання вітчимом.

Вітчим каже, що хлопчик вередував і не слухався. Заспокоїти дитину він вирішив силою, вдаривши малолітнього кілька разів руками по голові та тілу. Після цього взяв його на руки й кинув на підлогу.

Урятувати дитину від побоїв намагалася мама. Проте чоловік її не підпускав до сина, відштовхував та продовжував виховання силою. Урешті жінка вихопила малого й утекла з ним до сусідки. Вже звідти викликала швидку та поліцію.

За словами старшого слідчого СВ Кременецького відділу поліції Олександра Кушки, чоловіка затримали. Йому оголосили підозру згідно статті 122 ККУ - Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Від першого шлюбу в підозрюваного є восьмилітня донька. А з мамою пасинка вони мають спільного десятимісячного сина. Родина стоїть на обліку в службі у справах дітей, як неблагополучна та малозабезпечена.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал