"Чинна влада і люди живуть у паралельних реальностях щодо ситуації з коронавірусом", – Олег Синютка

Сьогодні тільки на Львівщині 2200 лікарів перенесли і хворіють на коронавірус із тих 19 тисяч, які захворіли по всій Україні.

Про це сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка під час виступу з трибуни парламенту, передає "Еспресо.Захід". 

“На фоні новини про звільнення Марківа хочеться ще раз звернутися до української Феміди, пора розслідувати справу Шеремета, пора припинити політичні переслідування Софії Федини, Марусі Звіробій і всіх добровольців, волонтерів, які зі зброєю в руках захищали українську державу”, – зауважив депутат.

Олег Синютка переконаний, що на фоні цієї доброї новини, інформація стосовно коронавірусу тяжко лягає на серце кожного українця. 

"Вчора з цієї трибуни представники влади розказували про нібито боротьбу з коронавірусом. І насправді складається стійке враження, що влада і люди живуть в абсолютно паралельних реальностях, тому що влада або не знає, або не розуміє того, що відбувається насправді”, – додав він.

Синютка звернувся до представників влади: “Шановні урядники, сьогодні тільки на Львівщині 2 тисячі 200 лікарів перенесли і хворіють на коронавірус із тих 19 тисяч, які захворіли по всій Україні. Може вже час внести в сесійну залу і проголосувати законопроект про підтримку лікарів, які хворіють на коронавірус?”.

“Я скажу вам ще одну страшну по своїй суті цифру. Зі 132 медиків, які померли від коронавірусу, тільки 14 станом на жовтень отримали допомогу від держави. Шановні представники влади, пора вже зупинитися і припинити насильство, яке сьогодні триває над медиками. Мені видається, що сьогодні ситуація, коли влада не розуміє, що потрапити в лікарню навіть з позитивним ПЛР-тестом просто неможливо”, – зауважив депутат.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.