У львівському "Охматдиті" прооперували дворічну дитину, яку покусала вівчарка

Вчора, 2 листопада, у Мостиському районі на Львівщині дворічного хлопчика покусала вівчарка. Собака завдала дитині важких травм голови. Патрульні поліцейські оперативно доставили хлопчика в реанімацію "Охматдиту" , оскільки батько привіз сина на вантажівці і був у шоковому стані.

"До екіпажу патрульних 3 батальйону Богданни Козак та Назара Кожана, які саме заїхали на стаціонарний пост біля населеного пункту Зимна Вода, підбіг мешканець Мостиського району і сказав, що його сина покусав собака. Оскільки вони приїхали на вантажному автомобілі, патрульні пересадили сім'ю до себе в службовий автомобіль і негайно відвезли у Львівську обласну дитячу клінічну лікарню, що на вулиці Лисенка", - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львова.

Як пояснив поліцейським батько травмованого хлопчика, його сина покусав їхній собака. Дитині 2 роки і 4 місяці.

"Дитину привезли до нас поліцейські. Ми одразу госпіталізували дитину до реанімації. У хлопчика були дві скальповані рани на голові. Але череп цілий, проникаючого поранення немає. Ми прооперували дитину, рани зашили, стан маленького пацієнта стабільний. Дитина отримує всю необхідну терапію після таких травм", - розповів "Еспресо.Захід" травматолог "Охматдиту" Ігор Банах.

Якщо у собаки проявляться симптоми сказу, дитині проведуть комплекс щеплень від сказу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал