У Чернівцях руйнується приміщення шкірно-венерологічного диспансера

Будівля у 640 квадратних метрів порожня та відключена від комунікацій.

Приміщення обласного шкірно-венерологічного диспансера, що на вулиці Михайла Лермонтова, 6 у Чернівцях законсервували ще у 2011 році, після оптимізації закладу. Із того часу будівля площею майже у 640 квадратних метрів порожня та відключена від комунікацій. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, передає "Еспресо.Захід".      

Як розповіла генеральна директорка Вікторія Бойко, адміністрація диспансера із 2017 року неодноразово зверталася до Чернівецької обласної ради з проханням ухвалити рішення про оренду вказаного приміщення. Останні листи надіслали у січні та жовтні цього року.

"За виручені від оренди гроші ми могли б придбати нове сучасне обладнання та розвивати диспансер", – пояснила Вікторія Бойко.

За словами заступниці голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталії Гусак, приміщення на вулиці Лермонтова, 6 є прикладом того, як руйнується та знецінюється власність громади.

"Нещодавно голова ОДА Сергій Осачук ініціював проведення інвентаризації комунального майна області, щоб з’ясувати ефективність його використання. Рішення про оренду будівлі шкірно-венерологічного диспансера не ухвалюють роками, тож замість того, аби приносити користь, вона занепадає", – каже Наталія Гусак.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал