У Львові розшукують помічників Святого Миколая для сиріт і дітей з проблемних сімей

Волонтери благодійного фонду "Здійснити мрію" запрошують львів’ян долучитися до щорічної МиколайКо_2020. Суть акції незмінна - волонтери збирають листи від дітей із сиротинців і проблемних сімей і передають благодійникам, які хочуть здійснити дитячу мрію.

Про це  "Еспресо.Захід" розповіла керівниця фонду "Здійснити мрію"  Уляна Флишко.

"Цього року будуть листи від дуже різних дітей - як з інтернатів, так і від дітей, які живуть у родинах і мають матеріальні труднощі. Хто хоче їх підтримати, може обрати лист (за умовами, один лист можуть обрати кілька людей) і допомогти МиколайКу придбати подаруночки. Вже маємо кілька перших листів від дітвори, ще 80 листів з Добромиля мають передати буквально на днях", - розповіла "Еспресо.Захід" розповіла керівниця фонду "Здійснити мрію"  Уляна Флишко.

Зі слів Уляни Флишко, уже встигла написати листи Чудотворцю дитина з Буська, яку нещодавно взяли у родину. Соломійці 2 рочки, дівчинка була паралізованою, мала глухоту. Малеча розпочала свій шлях на одужання і чекає на подарунок від улюбленця дітвори.

Листи від дітвори волонтери поетапно будуть викладати на сторінці фонду. Обрати лист і здійснити мрію дитини можна тут або за телефоном 0972329068.

Фото: Уляна Флишко

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал