На Івано-Франківщині СБУ провела антитерористичні навчання у колонії

Тренування провели на території виправної установи у Галицькому районі Івано-Франківщини.

Про це повідомляє пресцентру Служби безпеки України, передає "Еспресо.Захід". 

СБУ провела антитерористичні тренування, де, за легендою навчань, засуджені бойовики так званої "ДНР" захопили в заручники працівника охорони, заволоділи зброєю і забарикадувалися у будівлі колонії.

"Злочинці" висунули антиукраїнські вимоги та домагалися звільнення для себе та одного з ватажків проросійських незаконних збройних формувань. У цей час інші засуджені вчинили в колонії заколот.  До нейтралізації "терористичної загрози" були негайно залучені регіональні підрозділи Служби безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, Національної гвардії, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та інші суб’єкти боротьби з тероризмом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після "переговорів" Координаційна група Антитерористичного центру при регіональному управлінні СБУ прийняла рішення про силове захоплення "терористів" та звільнення "заручника".

"Водночас, сили підрозділу Державної кримінально-виконавчої служби "Циклон" вгамували бунт, а рятувальники ДСНС загасили пожежу, вчинену заколотниками", - йдеться в повідомленні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.