170 пляшечок і 80 пар шкарпеток: у Львові благодійники зібрали для недоношених дітей необхідні речі для виходжування

Ініціаторка акції "Подаруй дітям тепло" у рамках великого проєкту #ПляшечкаДляКрихітки поділилася першими підсумками.

170 пляшечок і 80 пар теплих шкарпеток подарували благодійники для відділення передчасно народжених діток Львівської обласної лікарні. На сторінці можна було замовити теплий подарунок для малюка, волонтерки за ці гроші робили шкарпеточки для малюка, купували пляшечку й виготовляли листівку зі словами підтримки для батьків, передає "Еспресо.Захід".

"Наша акція #ПляшечкаДляКрихітки закінчується 31 жовтня. На всі зібрані кошти ми придбаємо пляшечки для здорового харчування передчасно народжених діток. Коли я придумала цю акцію зі шкарпетками для одних діток, пляшечками для других, словами підтримки для батьків, то не хотіла, щоб ця акція мала закінчення. Але днями вирішила, що хочу поставити дедлайн в цій акції і хочу, щоб це був четвертий етап великого проекту #ПляшечкаДляКрихітки. Результат перевищив усі сподівання! Нам вдалось закупити 170 пляшечок для відділення передчасно народжених діток Львівської обласної клінічної лікарні на Чернігівській! У нас є замовлення на 80 пар шкарпеточок для малюків і листівки з дуже сильними емоційними словами підтримки для батьків. 22 пари вже готові і днями поїдуть у відділення, де зігріватимуть ноженята маленьких поспішайок. Усі замовлення будуть виконані, усі слова підтримки будуть передані. Ми готуємо нові акції і анонсуємо їх вже скоро", – розповіла "Еспресо.Захід" ініціаторка акції Христина Гунчак.

Крім того, 30 жовтня стартує п’ятий етап проєкту – благодійний майстер-клас для дітей від 6 років зі створення паперового гарбуза. Вартість для учасника – 200 гривень.

"На кошти, зібрані з майстер-класу, ми знову закупимо пляшечки для відділення", – каже волонтерка.

Усього за час акції вона закупила 627 пляшечок для відділення передчасно народжених дітей ЛОКЛ.

Нагадаємо, спеціально для маленьких поспішайок активістки влаштовують акцію #ПляшечкаДляКрихітки, в рамках якої збирають гроші на пляшечки, яких не вистачає у відділенні неонатології ЛОКЛ.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал