На Рівненщині у "п’яній" ДТП загинула 29-річна жінка

Водій не впорався з керуванням і злетів з дороги на узбіччя.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, передає "Еспресо.Захід".

ДТП сталася сьогодні, 28 жовтня, близько четвертої ранку у селищі Млинів на вулиці Об’їзній. Як з’ясували поліцейські, 28-річний житель села Маслянка – водій автомобіля Dacia, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості руху. Відтак водій не впорався з керуванням – авто з’їхало на узбіччя, де зіткнулося з деревами.

Унаслідок ДТП загинула пасажирка легковика, 29-річна жителька Млинова: від удару жінка випала з авто й отримала травми, несумісні з життям.

У салоні транспортного засобу перебував іще один пасажир – 25-річний житель села Пугачівка. Ні він, ні керманич в ДТП не постраждали.

Відповідно до медичного огляду, кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Вирішується питання про повідомлення 28-річному жителю села Маслянка про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал